Stemme på Kardemommepartiet? Ja det er opp til deg det! 

I dag starter Kardemommepartiet sin online SM-Kampanje for å kunne stille til valg i 2017.

Om du vil ha muligheten til å stemme på Kardemommepartiet ved åres valg, eller ønsker at andre skal få muligheten til dette, gå inn på www.kardemommepartiet.no/valg.pdf og bli med på å skape historie.

Vi ønsker å hørre fra alle av Norges 426 komuner, så om tilfeldigvis skulle du bo i et av disse setter vi stor pris på akuratt din deltagelse :)  

Send underskrifter og ønsker til vår postadresse: Kardemommepartiet c/o Balls of Norway AS, Magnus Barfots gate 27, 5015 BERGEN

Vi oppfordrer alle som hjelper oss med å sammle inn underskrifter og ønsker til å lage et blogginnleg om opplevelsen og dele det med våres gruppe blogg funksjon. Alle som sender inn et ark med 10 ønsker blir med i trekningen av de top 13 øverste plassene. Trekkningen finner sted etter at de første 5000 underskriftene har blitt registrert.

PS. Om du har IT skills, er smart og er interesert i en videre utfordring, kontakt oss etter å ha fullført www.ballsofnorway.no.

PPS. I morgen fyller Kardemommepartiet et år, vi gleder oss til den store dagen og har allerede startet feiringen!

Én kommentar

Truls

13.03.2017 kl.07:49

Hey-HO let's go!

Skriv en ny kommentar

Vår tid er forbi - Europa brenner!

18.03.2017 kl.01:49
Skrevet av Kardemommepartiet
  Du må ikke sove Jeg våknet en natt av en underlig drøm, det var som en stemme talte til mig, fjern som en underjordisk strøm - og jeg reiste mig op: Hvad er det du vil mig? - D...
hits