Regnbuedagene Bergen 2016 :) Btw: har noen et fint bilde av KMP i Toget?

I starten av Juni 2016 skulle det holdes regnbuedager i Bergen og i den anledning  fant vi i Kardemommepartiet ut at vi også gjerne ville gå i tog for å vise vår støtte. Når det var bestemmt at vi skulle gå i tog, måtte vi så klart ha en banner, og blakk som vi alle er var dette lettere sagt en gjort. Etter å saumfart Fretex og de stoffbutikkerne i sentrum var jeg ganske klar for å gi opp, så da stakk jeg innom Lien på hjørnet i marken for Bergens beste vårrull. På vei gjemmover tusslet jeg oppover marken og etter litt sto jeg utenfor Spar Kjøp. Jeg gikk selfølgelig innom og til min store glede hadde de gule voksduker på meter salg :)

For litt over 200 kr fikk jeg 2 kosteskaft og 1.5 m med gul voxsduk, endelig hadde jeg fått tak i den siste avgjørende delen og vi kunne nå starte mekking av Banner. Av en eller annen grunn ble de ikke gjort noe den dagen, tror vi endte opp på fest i stede, så neste morgen måtte vi stress opp på skolen for å printe ut ark slik at vi hadde noe å tegne etter. Etter overrakende mye fram og tilbake for å få instagram logoen til å bli i rett størrelse, kunen vi starte monteringen. Jeg stakk innom emailen for å sjekke om jeg hadde fått noe bekreftelse fra regnbuedagene, amtidig som jeg så at oppstillings listene var lagt ut på nettet. Det var nå 3-4 timer til start så jeg sendte en litt bekymra email ,det jeg informerte om hvor lite innkluderende vi synes det var å ekskludere et politisk parti fra en slik inkluderende dag...husker ikke hva jeg skrev ordrett, dette kan updates med email på si.

ANYWAYSPlanen var nå å skjære/klyppe ut logoen og så tegne ommrisset av denne på den gule voksduken, Vi hadde ikke klart og få printe ut bokstaver i rett størrelse så dette måtte vi ta på freehand. Formiddagen gikk så allt for fort så når vi var ferdig med å skjære ut alle elementene var den kun 2 timer til oppstilling. Vi bestemmte oss for å fullføre banneren og møte opp, uansett om vi hadde plass eller ei! I samme øyeblikk konkluderte vi også med at det var umulig å få fullført noe banner, med mindre vi brukte papirbitene og fikk limt dem på.  Jeg var meget skeptisk til dette da det var meldt litt reggen, men likefullt hadde vi ikke noe valg. Jeg husket da at jeg hadde to ruller med kontaktpapir liggende etter arbeid med noen mappe, så jeg fik khentet de. Nå var det mindre enn ein time til vi skulle møte, så vi konsentrerte oss nå om å få på plass de tre røverene. Etter vi var ferdig med dette begynnte jeg på overskriften.og siden jeg viste at jeg kom til å tegne mindre bokstaver og mellomromm jo lengre ut jeg kom, var det viktig å få tegnet opp hvor bokstavene skulle stå. Mens min makker startet med dette begynnte på de første bokstavene underveis i målearbeidet måtte vi si stopp for å få tid til å lime på SM logoene. jeg fortsatte med malingen og etter ca halve overskriften gikk det skjeift som faen. Vi hadde akuratt nokk kontaktpapir til å dekke den siste logoen, så nå var det bare og rulle kosteskaftet en runde voksduken og få satt stifter langs skjøyten. Dette arbeidet gikk relativt greit og 10-15 minutter før oppstilling var vi klar til parade fest, måtte bare sjekke emailen først. Arangørene hadde svart oss og fått oppdatert listene sine. 

Resten av gjengen møtte oss i døra, vi hadde på forhånd snakka om å droppe noe Gaydrug, slik at vi "enklere" kunne komme i stemning. Dette var jo selfølgelig bare en dårlig unskyldning så andre klarte seg med spritgele laget av HB. Vi delte en ein joint mens vi tussla ned mot byen, været var fint i starten og det kom ikke så mange dråper i løpet av toget. Likefullt komm det nok til at duken ble våt, så hadde det ikke vært for kontaktpapiret hadde vi gått på en smell.På festplassen var det stappa med folk, og etter en elendig tale av Erna var vi klar til å starte regnbuetoge. all over the place var det happy people smiling and beeing gay..En Magic dropp hjalp nokk også på så mens vi sprang rundt og fjolla i toget ble vi kjent med noen andre som gikk foran oss. De Kjørte et theme med noe hjemmelagede mose og lyng lignende vifte hatter lage av noen capser. Dette var jo kjempe stilig så da en av gruppa deres ikke ville bruke det, benytta jeg selfølgelig sjangsen.


Sjekk ut lyng/mose/fjær hatten^^

På veien møtte vi overaskende mange som var positive til banneren, men i likhet med arangørene var det ikke så mange som trodde på at vi var et ekte politisk parti, og 5 likes på facbook hjalp heller ikke på med og overbevise dem. 

ANYWAYS,

Vi brydde oss ikke så mye om de ikke trodde på oss, vi var trossalt gay på drugs og toget var jo meget skoi.


Etter toget chilla vi den ute i noen timer, og ved ett eller annet tidspunkt stakk vi på nach til de andre, og jeg oppdaget nå at jeg ikke hadde nøkkelen til hjemmet mitt, noe som var et stort problem da jeg akuratt hadde fått ut en ekstra nøkkel da jeg hadde glemmt min i hgsd. Long story short, jeg endte opp med og sove i Nygårsparken oppe inne for hjerende slik at jeg skulle føre meg litt trygger. Om morgenen så jeg en stol som sto utenfor hjæret så jeg henta da den innenfor å starta mitt eget occypy nygårdsparken prosjekt.  Når jeg tenker meg om er ikke dette her noe historie for Kardemommepartiet sin offisielle blogg, for det endte med at politiet kom og lagde et helvete, siden jeg satt på feil side av hjeret. Det finnes forsovit en delvis entry om dette på Kardemommepartiet sin facebook side samt min personlige facebook.

Anyways, this is not the time or place for this story! Avsluttningsvis må jeg be alle som har tid til å hjelpe oss med  å sammle 10 underskrifter til å gjøre dette nå. Det er ikke umulig å få 5000 stemmer,,  1000 stykker fem underskrifter...Problemmet er at for å få det nummeret med lesere må vi komme oss opp på en topp plass, eventuelt må jeg begynne å forsøke meg på en slags spamme tekknikk med comments hos andre, slik at de kansje trykker innpå oss..

Her finner man en liste med 13 åpninger, personlig skulle jeg sletet pittelitt med og fyllt opp 13 rom nå i bergen. Det hadde i alle fall krevd at jeg måtte tatt en runde til folk jeg ofte glemmer litt ut. Sånn sett kan du muligens se på dette som en go anledning til å møte noen du ikke har snakket med på en stund ?   

http://kardemmomepartiet.no/valg.pdf

På forhånd TAKK!

 

peace

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vår tid er forbi - Europa brenner!

18.03.2017 kl.01:49
Skrevet av Kardemommepartiet
  Du må ikke sove Jeg våknet en natt av en underlig drøm, det var som en stemme talte til mig, fjern som en underjordisk strøm - og jeg reiste mig op: Hvad er det du vil mig? - D...
hits